Opening Hartetroef: ‘Hét kloppende hart van het buurtleven’
vrijdag 24 mei 2024
Een dikke merci
dinsdag 11 juni 2024

SINGLE VOOR SINGLES

Hij is er! Onze Gentse single voor singles: ‘Als single ben je nooit alleen!’ 🎶

Een nummer geïnspireerd door en voor singles. Want die liggen ook wakker van gewone dingen: van een huis kunnen kopen, van de facturen op het einde van de maand, van genoeg overhouden om iets leuks te kunnen doen. Vooruit is er voor u, met een sterk ’singlesplan’.

Luister vooral mee… en geniet ook van onze maffe video! (ik zit er zelf ook in👇)

Het was nogal uit mijn comfortzone, ja. Mijn vrouw zei: “zelfs na 42 jaar weet je mij nog te verrassen”. Ik heb al veel campagnes meegemaakt, maar zoiets heb ik toch nog niet eerder moeten doen. Maar bon, ik heb dan maar meegedaan, uiteraard, en ’t was plezant. Het resultaat mag er zeker zijn, al is het vooral de boodschap die telt.