Vaccinatiecentrum in Flanders Expo heropent op 12 september voor ‘herfstprik’
donderdag 18 augustus 2022
Opening vernieuwd Inloophuis Dementie
dinsdag 13 september 2022

OPROEP: schenk babyspullen aan kwetsbare gezinnen via Baby-Nest

Als schepen van Gezondheid en Zorg, bracht ik op maandag 5 september 2022 een bezoek aan ‘Baby-Nest’. Dat is een sociale organisatie die kwetsbare gezinnen helpt bij een ‘baby-uitzet’. Ze biedt gratis materiële hulp en advies.

Kinderen zijn onze toekomst, daar moeten we samen zorg voor dragen. Vandaar mijn warme oproep: heb je thuis nog bruikbare spullen om (toekomstige) moeders of vaders te helpen? Breng ze naar Baby-Nest! Het team is steeds op zoek naar alles voor kinderen tot en met 6 jaar, zoals bedjes, buggy’s en kinderwagens, eetstoelen, speelgoed, verzorgingskussens, luiertassen, relaxen, parken. Ook zwangerschapskleding is welkom. Doen!

Je vindt alle info op de website van Baby-Nest.