Ik richt ‘Team Oekraïne’ op bij OCMW Gent
donderdag 31 maart 2022
80-plussers kunnen vanaf eind mei om vierde prik in Flanders Expo
woensdag 11 mei 2022

Kleiner vaccinatiepunt in huisartsenwachtpost UZ Gent opent deuren op 4 mei

In het vaccinatiecentrum in Flanders Expo werd op woensdag 20 april de voorlopig laatste prik gezet. Gentenaars die nu nog een vaccin willen, kunnen vanaf 4 mei terecht in het vaccinatiepunt in de huisartsenwachtpost van UZ Gent.

Het vaccinatiecentrum in Flanders Expo is momenteel gesloten, afgelopen woensdag werd daar de voorlopig laatste prik gezet. Gentenaars die nu nog een vaccin willen, kunnen vanaf 4 mei elke woensdag tussen 12 en 20 uur terecht in het vaccinatiepunt in de huisartsenwachtpost van het UZ Gent. De Stad Gent, Eerstelijnszone Gent en Huisartsenvereniging Gent slaan daarvoor de handen in elkaar. Gentenaars moeten wel een afspraak maken via stad.gent/vaccinatie of via de vaccinatielijn op 09 210 10 44. Dat kan voor een eerste en tweede prik, een boosterprik of een kindervaccin.