sp.a en Groen Gent voeren actie tegen besparingen Gent-Sint-Pieters “NMBS kiest voor tweederangsstation”
dinsdag 25 september 2018
Boekvoorstelling ‘De Rode Draad’ en opening tentoonstelling Gentse weeskinderen
donderdag 27 september 2018

Vraag het aan Rudy – Facebook Live sessie over welzijn 3 oktober

Gents kandidaat-burgemeester Rudy Coddens (sp.a) zal op woensdag 3 oktober vanaf 12.30 uur  opnieuw een uur lang live op Facebook antwoorden op vragen over de toekomst van de stad, onder de noemer ‘Vraag het aan Rudy’ – een uniek concept voor een (lokale) politicus. De volgende sessie gaat over welzijn en sociaal beleid.

“Ik ga heel vaak naar de mensen toe, tijdens huisbezoeken en activiteiten. Op deze manier wil ik ook via de sociale media luisteren naar de Gentenaars en er écht mee in dialoog gaan, eerder dan alleen mijn eigen berichten de wereld in te sturen. Mijn motto is niet voor niks ‘Eerst luisteren, dát is aan politiek doen’. Of het met oude of nieuwe media is: dat is wat ik altijd zal blijven doen, ook als ik burgemeester zal zijn.”

Iedereen kan vragen stellen via een chatbericht op deze pagina : www.facebook.com/coddens.rudy. Rudy zal de vraagsteller op woensdag 3 oktober opbellen via Facebook messenger, de videochats worden live uitgezonden op zijn facebookpagina.

Op 10 oktober volgt de laatste Facebook-live sessie over ‘wonen’.