Gent samen tegen armoede op de Werelddag van Verzet tegen Armoede
maandag 17 september 2018
sp.a en Groen Gent voeren actie tegen besparingen Gent-Sint-Pieters “NMBS kiest voor tweederangsstation”
dinsdag 25 september 2018

4de Facebook live event ‘Vraag het aan Rudy’ op 26 september over jongeren in Gent

4de Facebook live event ‘Vraag het aan Rudy’ op 26 september over jongeren in Gent

Gents kandidaat-burgemeester Rudy Coddens (sp.a) zal op woensdag 26 september vanaf 12.30 uur  opnieuw een uur lang live op Facebook antwoorden op vragen over de toekomst van de stad, onder de noemer ‘Vraag het aan Rudy’ – een uniek concept voor een (lokale) politicus. Na het eerste thema groene stad, het tweede thema over economie en het derde over mobiliteit gaat de volgende sessie over jongeren, vrije tijd en onderwijs.

“Ik ga heel vaak naar de mensen toe, tijdens huisbezoeken en activiteiten. Op deze manier wil ik ook via de sociale media luisteren naar de Gentenaars en er écht mee in dialoog gaan, eerder dan alleen mijn eigen berichten de wereld in te sturen. Mijn motto is niet voor niks ‘Eerst luisteren, dát is aan politiek doen’. Of het met oude of nieuwe media is: dat is wat ik altijd zal blijven doen, ook als ik burgemeester zal zijn.”

Iedereen kan vragen stellen via een chatbericht op deze pagina : www.facebook.com/coddens.rudy. Rudy zal de vraagsteller op woensdag 26 september opbellen via Facebook messenger, de videochats worden live uitgezonden op zijn facebookpagina.

Na 26 september volgt op woensdag 3 oktober ‘welzijn’ en woensdag 10 oktober ‘wonen’.