voorstelling vierde Groene Haltewandeling dwars door het Parkbos
donderdag 30 augustus 2018
Foodsavers Gent kaapt grote internationale prijs weg
woensdag 5 september 2018

3de Facebook live event ‘Vraag het aan Rudy’ over mobiliteit in Gent

3de Facebook live event ‘Vraag het aan Rudy’ op 19 september over mobiliteit in Gent

Gents kandidaat-burgemeester Rudy Coddens (sp.a) zal op woensdag 19 september vanaf 12.30 uur  opnieuw een uur lang live op Facebook antwoorden op vragen over de toekomst van de stad, onder de noemer ‘Vraag het aan Rudy’ – een uniek concept voor een (lokale) politicus. Na het eerste thema groene stad en het tweede thema over economie gaat de volgende sessie over mobiliteit.

“Ik ga heel vaak naar de mensen toe, tijdens huisbezoeken en activiteiten. Op deze manier wil ik ook via de sociale media luisteren naar de Gentenaars en er écht mee in dialoog gaan, eerder dan alleen mijn eigen berichten de wereld in te sturen. Mijn motto is niet voor niks ‘Eerst luisteren, dát is aan politiek doen’. Of het met oude of nieuwe media is: dat is wat ik altijd zal blijven doen, ook als ik burgemeester zal zijn.”

Iedereen kan vragen stellen via een chatbericht op deze pagina : www.facebook.com/coddens.rudy. Rudy zal de vraagsteller op woensdag 19 september opbellen via Facebook messenger, de videochats worden live uitgezonden op zijn facebookpagina.

Na 19 september volgt elke week een ander ‘Facebook live event’, telkens over een ander thema.