Vroedvrouwen AZ Jan Palfijn Gent winnen Gouden Pinard
maandag 7 mei 2018
Campagne Kick-Off met kandidaten sp.a en Groen Gent
donderdag 17 mei 2018

Lancering Facebook live event ‘Vraag het aan Rudy’

Gents kandidaat-burgemeester Rudy Coddens (sp.a) zal op woensdag 23 mei vanaf 12.30 uur voor het eerst een uur lang live op facebook antwoorden op vragen over de toekomst van de stad, onder de noemer ‘Vraag het aan Rudy’ – een uniek concept voor een (lokale) politicus. Het eerste thema is: groene stad.

“Ik ga heel vaak naar de mensen toe, tijdens huisbezoeken en activiteiten. Op deze manier wil ik ook via de sociale media luisteren naar de Gentenaars en er écht mee in dialoog gaan, eerder dan alleen mijn eigen berichten de wereld in te sturen. Mijn motto is niet voor niks ‘Eerst luisteren, dát is aan politiek doen’. Of het met oude of nieuwe media is: dat is wat ik altijd zal blijven doen, ook als ik burgemeester zou zijn.”

Iedereen kan vragen stellen via een chatbericht op deze pagina:www.facebook.com/coddens.rudy. Rudy zal de vraagsteller op 23 mei opbellen via facebook messenger, de videochats worden live uitgezonden.

Na 23 mei volgt nog een reeks ‘Facebook live events’, telkens over een ander thema. Elk event zal uiteraard tijdig worden aangekondigd.

 

Om dit initiatief bekend te maken zijn enkele ludieke filmpjes gemaakt. Het eerste staat al op https://www.facebook.com/pg/coddens.rudy/posts/?ref=page_internal