Sint-Kruis-Winkel krijgt een volwaardig antennepunt
maandag 23 april 2018
Leden sp.a Gent en Groen Gent keuren ontwerp verkiezingsprogramma goed: voorstelling op 26 mei
zaterdag 28 april 2018

UiTPAS app vanaf nu op je smartphone!

UiTPAS app vanaf nu je op je smartphone

Op 1 mei lanceert UiTPAS regio Gent de UiTPAS app. Met deze applicatie staat je UiTPAS gewoon op je smartphone. Daarbij hoef je je UiTPAS niet meer fysiek op zak te hebben. Met je UiTPAS app spaar je voortaan ook punten met je smartphone.  Op de spaarzuil zal voortaan een QR-code staan. Door deze code te scannen, kan je meteen zien hoeveel punten je al spaarde en van welke voordelen je kan gebruik maken op de locatie waar je een punt spaarde. De UiTPAS app is gratis te downloaden via de App Store of Google Play store. Om van start te gaan koppel je eenmalig je UiTPAS nummer aan de app.