zorgrobot
Zorgrobot Zora verbetert levenskwaliteit van personen met dementie
vrijdag 17 november 2017
De drie winnaars van de wedstrijd Jong en Oud in Gent zijn gekend!
maandag 20 november 2017

Jobdag op 21 november in de woonzorgcentra van OCMW Gent – rode loper voor nieuwe medewerkers!

Jobdag in de woonzorgcentra van OCMW Gent – rode loper voor nieuwe medewerkers!

Graag nodig ik u uit op de jobdag die de woonzorgcentra van OCMW Gent en de VDAB op dinsdag 21 november 2017 organiseren in Zuiderlicht, de nieuwe zorgsite van OCMW Gent die op 1 december officieel opengaat.

Rekruteringscampagne 

Op deze jobdag zal onze gloednieuwe rekruteringscampagne voorgesteld worden, waarmee we op zoek gaan naar medewerkers. 4 bewoners zullen uitleggen waarom het aangenaam wonen en werken is in onze woonzorgcentra. Er worden vooral zorgkundigen en verpleegkundigen gezocht.

de rode loper

OCMW Gent en de VDAB rollen op dinsdag 21 november de Rode Loper uit voor schoolverlaters, werkzoekenden en geïnteresseerden. In totaal zijn er 64 vacatures in de 4 woonzorgcentra van het OCMW –  Het Heiveld (Sint-Amandsberg), De Liberteyt (Wondelgem), Zonnebloem (Zwijnaarde) en De Vijvers (Gentbrugge) en  – de nieuwe zorgsite Zuiderlicht in Mariakerke. Er zijn natuurlijk vacatures voor de opstart van Zuiderlicht, maar daarnaast zoeken we ook voor onze andere woonzorgcentra continu naar zorgkundigen en verpleegkundigen. We zoeken ook andere profielen, van niet-geschoold tot masterdiploma’s: ergo- en kinesitherapeuten, reactivatoren, keukenmedewerkers, hulpkoks, zorg- en teamcoaches,…. Enkel voor administratief bedienden en onderhoudsmedewerkers hebben we een grote wervingsreserve.”

U kunt de filmpjes bekijken via deze link, http://www.ocmwgent.be/jobs_woonzorgcentra.html.

Rondleidingen

Op de jobdag van 21 november in Zuiderlicht leiden medewerkers van de woonzorgcentra bezoekers rond en vertellen ze hen alles over hun manier van werken. De rondleidingen starten om 10 uur, 13.30 uur en 16 uur.

Achteraf is er tijd om na te praten en vragen te stellen bij een koffie.

Hoe solliciteren?

Solliciteren kan via de jobsite van OCMW Gent, http://jobs.ocmwgent.be/content/jobpage.asp, waar een overzicht staat van alle vacatures in de woonzorgcentra.

Solliciteren kan ook op de jobdag zelf, maar bezoekers brengen dan best hun cv en diploma mee.

Praktische info

Waar? Zorgsite Zuiderlicht, Zuidbroek 8 in 9030 Gent-Mariakerke

Wanneer? Dinsdag 21 november.