GSIW 2017
Partnerdag Gent Stad in Werking: leven, leren en werken in de digitale 21ste eeuw
vrijdag 10 november 2017
publieksprijs
Foodsavers wint publieksprijs Grote Prijs Toekomstige Generaties!
vrijdag 17 november 2017

Infoavond armoede 27/11 – ‘uit de armoede, investeer in mensen’

UITNODIGING:

Ik nodig jullie graag uit op de infoavond over armoede op 27/11 waar ik als OCMW-voorzitter en Schepen van Armoedebestrijding in gesprek ga met Vlaams Parlementslid Bart Van Malderen en Frederic Vanhauwaert (coördinator Netwerk Tegen Armoede).  Ik zal het hebben over mijn lokale armoedeaanpak in Gent, over de grenzen waar ik op bots én samen met Bart en Frederic over de te nemen stappen om armoede in Vlaanderen te bestrijden.

De armoede in Vlaanderen blijft stijgen, er is dus dringend actie nodig. Hierover ga ik met Bart en Frederic in gesprek, maar ook met u! Want uw mening is hierbij belangrijk. Kom daarom zeker luisteren en nadenken over oplossingen.

27 november 2017 om 19.30 uur

Foyer Vooruit, Sint Pietersnieuwstraat 23, 9000 Gent.