Cavalier King Charles
Woonzorgcentrum De Liberteyt van OCMW Gent viert dit jaar zijn 10de verjaardag
maandag 13 februari 2017
Foto Rudy Coddens
Foodsavers Gent kent succesvolle opstart en laat voedseloverschotten niet langer verloren gaan
woensdag 22 februari 2017

de voorbije uren en dagen

sas automotive

sas automotive

Ik wil iedereen uitdrukkelijk bedanken voor de vele positieve reacties en signalen van vertrouwen die ik de afgelopen uren heb gekregen. Dit geeft mij extra energie.

Met goedkeuring van de algemene vergadering van Sp.a Gent en hopelijk ook van de collega’s van Groen, zal ik de nieuwe verantwoordelijkheid als lijsttrekker met volle overtuiging aanvaarden. Met een sterke visie voor de toekomst wil ik mijn rol opnemen om een zorgzame burgervader te worden voor alle Gentenaars.

In het belang van onze mooie stad zal ik mijn schouders zetten onder een sociaal, progressief en duurzaam verhaal. Ik wil hierbij de hand reiken aan allen, jong en oud, om dit samen met mij te willen doen.

Daarnaast zal ik hard en integer blijven doorwerken als huidig OCMW-voorzitter en schepen van seniorenbeleid, werk en armoedebestrijding. Dicht bij de mensen.

Ik ben ervan overtuigd dat door goed te luisteren, bruggen te bouwen en keihard verder te werken, we Gent verder kunnen uitbouwen als een warme, sociale en vooruitstrevende stad van de toekomst.

Rudy