Bedankt – wzc De Vijvers
woensdag 24 juli 2013
Nieuwe organisatiestructuur maakt Stad Gent nog efficiënter
donderdag 26 september 2013

Investeren in rekruteren, ook in tijden van crisis

Uitnodiging voor deelname aan sectoraal jobevent

donderdag 17 oktober 2013 – Competentiecentrum van de VDAB –  Industrieweg 50, 9032 Wondelgem

 

Investeren in rekruteren, ook in tijden van crisis

Net in tijden van crisis is het uitermate belangrijk om nieuwe werknemers zorgvuldig te kiezen en te selecteren. Wegblijven van de rekruteringsmarkt is dan ook geen optie. Een zorgvuldige strategie om nieuwe werknemers te werven, helpt uw bedrijf zeker om de mensen te vinden die het potentieel hebben om het in uw bedrijf waar te maken.

En hierbij kunnen wij u helpen.

Sectoraal jobevent

Samen organiseren de VDAB en de Stad Gent tijdens de werkweek een evenement waar uw bedrijf geschikte kandidaten kan ontmoeten. Wij leveren niet alleen kandidaten die op zoek zijn naar de mogelijkheden die uw bedrijf biedt, maar zorgen er ook voor dat de kandidaten die u ontmoet vooraf duidelijk inzicht kregen in uw vacatures, de eisen van uw bedrijf en de sector waarin u actief bent.

Dit event vindt plaats op donderdag 17 oktober 2013 in het competentiecentrum van de VDAB in Wondelgem. U kan er van 10u tot 15u uw bedrijf en uw vacatures voorstellen aan potentiële nieuwe medewerkers.

Praktisch: Wij bieden u een gratis standruimte aan. Die ruimte, standaard ingevuld met een tafel en 4 stoelen, kunt u naar eigen goeddunken aanvullen met promotiemateriaal van uw bedrijf.

Laat ons vandaag nog weten of u geïnteresseerd bent om als standhouder op deze beurs uw vacatures bekend te maken. Wij zorgen voor uw kandidaten!

Schrijf uw bedrijf hier in voor het jobevent (voor 1 oktober 2013) en laat ons weten bij wie we terecht kunnen voor meer info omtrent de vacatures.